Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Σε ρινγκ μετατράπηκε η ψαραγορά της Καβάλας.

Σε ρινγκ μετατράπηκε η ψαραγορά της Καβάλας.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Από την Ευαγγελία Γκουγκούκη

Θερμό επεισόδιο προκλήθηκε στα ψαράδικα της Δημοτικής Αγοράς της Καβάλας, όπου ιδιοκτήτες πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα μια γυναίκα ιδιοκτήτρια ψαράδικου να υποστεί υπερτασικό σοκ!

Οι προστριβές μεταξύ των Ιχθυοπωλών της Δημοτικής Αγοράς της Καβάλας είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο όπως μαρτυρούν και οι ίδιοι. Ο λόγος ο ανταγωνισμός. Κάποιοι από αυτούς βρίσκονται στο μπροστινό μέρος με αποτέλεσμα να αποτελούν μια από τις πρώτες στάσεις των καταναλωτών.
Η οικονομική κρίση και οι δυσκολίες που υπάρχουν γενικά στην αγορά, κάνουν τον ανταγωνισμό ακόμη δυσκολότερο, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους Ιχθυοπώλες να παραπονιούνται για τη θέση που βρίσκεται το κατάστημα τους. «Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στη Δημοτική Αγορά, είναι ότι δεν είμαστε στα μαγαζιά μας και βγαίνουμε έξω από τα όρια τα επιτρεπτά που πρέπει να έχουμε τα τελάρα μας. Ορισμένοι δε συμμορφώνονται Δε τα βάζουν εκεί που πρέπει να βάλουνε τα ψάρια τους. Βγαίνουνε προς τα έξω δίπλα και παραδίπλα. Αυτό είναι παράνομο» λέει ο κ. Πέτρος Μαρκόπουλος Ιχθυοπώλης.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ε, λοιπόν, η λύση είναι προφανής: Περιστρεφόμενη ψαραγορά, ώστε να εμφανίζεται κάθε μαγαζί μπροστά σε τακτά χρονικά διαστήματα...

Και μην πετάτε ο ένας στον άλλον τα ψάρια σας κατά την διάρκεια της ψαρομαχίας, και ύστερα προσπαθείτε να τα πουλήσετε σε άθλια κατάσταση, πασάροντας τα γιά ....χελιδονόψαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: