Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Ολική επαναφορά της φαυλοκρατικής κομματαρχίας. Η ρεβάνς της "μικράς πλήν εντίμου Ελλάδας" ..

"Το Ζ’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με την υπ’ αριθμ. 1675/2010 απόφασή του έκανε δεκτή την αίτηση του Μιχάλη Πρωτοπαπαδάκη για αναψηλάφηση της Δίκης των 6, οι οποίοι καταδικάστηκαν το 1922 σε θάνατο για εσχάτη προδοσία, μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, και έκρινε ότι οι 6 είναι αθώοι.

Ειδικότερα, ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση του Μιχάλη Πρωτοπαπαδάκη, εγγονού του τέως Πρωθυπουργού Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη, ο οποίος σε ηλικία 68 ετών καταδικάστηκε για εσχάτη προδοσία και εκτελέστηκε, ακύρωσε την απόφαση του Έκτακτου Στρατοδικείου Αθηνών του 1922 και έπαυσε την ποινική δίωξη, λόγω παραγραφής των αδικημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι το 1922 παραπέμφθηκαν στο Έκτακτο Επαναστατικό Στρατοδικείο Αθηνών οι πρώην πρωθυπουργοί Δημήτριος Γούναρης, Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης και Νικόλαος Στράτος, οι υπουργοί Νικόλαος Θεοτόκης, Γεώργιος Μπαλτατζής, Ξενοφών Στρατηγός, Μιχαήλ Γούδας, και ο αρχιστράτηγος Μικράς Ασίας και Θράκης Γεώργιος Χατζηανέστης και τους επιβλήθηκε η ποινή του θανάτου στους Χατζηανέστη, Γούναρη, Στράτο, Πρωτοπαπαδάκη, Μπαλτατζή και Θεοτόκη και ισόβια δεσμά στους Γούδα και Στρατηγό ως υπεύθυνους για τη Μικρασιατική Καταστροφή."


Βρε γελοία ανθρωπάκια,  δεν πάτε να παίζετε όσο θέλετε με τα  δικαστικά σας κουβαδάκια... Σας έχουμε σε τόση υπόληψη, όση και το πολιτικό σύστημα που σας γέννησε, σας στήριξε και το στηρίζετε..


Και εμείς, Προσφυγικώ και Μικρασιατικώ Δικαίω, σας θεωρούμε έκπτωτους και δεν σας αναγνωρίζουμε..


Δεν θα κάτσουμε να μας παραδώσετε στον ηθικο, αυτην την φορά, θάνατο, αδιαμαρτύρητα..


Νόμος είναι το δίκιο της κοινωνίας του  Ελληνισμού.... 


Ζητάμε την θεσμοποιμένη δυνατότητα να σας εκλέγουμε, να σας ελέγχουμε και να σας καθαιρούμε, όταν στρέφεστε εναντίον της κοινωνίας του Εθνους.


Δεν αναγνωρίζουμε το "Έθνος" του κράτους σας..


Θα σας αναγκάσουμε, κάποτε, ως κράτος, να ευθυγραμμιστείτε με το Εθνικό συμφέρον της κοινωνίας μας, που ανακτώντας την Ιστορία της, αργα ή γρήγορα θα αναχθεί σε Δήμο, και θα σας στείλει απο εκεί που ήρθατε: Από τα τάρταρα της ανελεύθερης Φεουδαλικής Δεσποτείας...


  Ούστ, Προσφυγοκτόνοι βρυκόλακες..

Δεν υπάρχουν σχόλια: