Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Άνοιξε και εσύ ένα ιατρείο, μπορείς!


Από τήν "Αλεπού του Ολύμπου"






Δεν πάει καλά η μπουτίκ γυναικείων ενδυμάτων που έχεις;
Σταμάτησε ο κόσμος να τρώει πολύ και έχεις οικονομικό πρόβλημα στο σουβλατζίδικο που διατηρείς;
Πλέον δεν έχεις πρόβλημα γιατί μπορείς και εσύ να μετατρέψεις το όποιο μαγαζί έχεις σε ιατρείο!



Μη βιαστείς να σκεφτείς ότι αυτό το κείμενο είναι φάρσα καθώς ο αδέσμευτος από συμφέροντα, ο εργατικότερος υπουργός και ένας από τους καταλληλότερους για επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος έκανε το όνειρό σου πραγματικότητα.

Τι πτυχία ιατρικής;
Τι άδειες ασκήσεως επαγγέλματος;
Τίποτα πλέον δεν σου χρειάζεται για να πεις με περηφάνια ότι έχεις ιατρείο καθώς... αιφνιδιαστικά την προηγούμενη Παρασκευή το υπουργείο υγείας αποφάσισε ότι πλέον το ιατρείο παύει να είναι ο χώρος που ο γιατρός ασκεί το ιατρικό του λειτούργημα.
Το ιατρείο είναι πλέον με τη βούλα το μαγαζί που πουλάει υγεία στον κακόμοιρο κοσμάκη! Είναι το μαγαζί το οποίο διατηρεί ο εκάστοτε ιδιοκτήτης με σκοπό να τσεπώνει το ζεστό παραδάκι εκμεταλλευόμενος πιθανώς κάποια νέα γιατρουδάκια με μισθούς Κίνας ή στην καλύτερη περίπτωση Βουλγαρίας, καθώς μην ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα στην Ευρώπη.
Όσο για το επίπεδο παρεχόμενης υγείας περνάει σε δεύτερη ή τρίτη ή και τέταρτη μοίρα καθώς προηγούνται κέρδη, διαφήμιση, πώληση καλών πακέτων και γενικά ότι πλέον μετριέται σε ευρώ . Ευρώ βέβαια όσο ακόμα θα υπάρχει ως νόμισμα γιατί μετά θα πρέπει και τα ιατρεία να αλλάξουν τις ταμειακές μηχανές τους στο αντίστοιχο νόμισμα όπως αυτό θα λέγεται. Καλές πωλήσεις σε όλους τους μέλλοντες «ιατρούς» και συγχαρητήρια στον Υπουργό Υγείας.
Ένας πρώην γιατρός εν Ελλάδι
ΥΓ. Υπουργέ μου επειδή έμαθα ότι τελευταία έχεις κάποια προβλήματα εντέρου καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα πας σε μαγαζί υγείας να μην είναι πρώην σουβλατζίδικο και μπερδέψουν το κολονοσκόπιο με τη σούβλα που θα τους έχει μείνει από την προηγούμενη δραστηριότητα…
http://logia-starata.blogspot.com/2011/11/blog-post_4634.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: