Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Από το πολιτικό σύστημα του "κωλόσπιτου της Εκάλης" ετέθη ως θέμα έκθεσης "Το σπίτι του Κεμάλ" στις 19 Μάη....


ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΝ 19Η ΜΑΙΟΥ

Η Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θέμάτων αισθάνεται την ιερή και εθνική αγανάκτηση και καταγγέλει ενόπιων του Ελληνικού Λαού το σημερινό ιστορικό ανοσιούργημα το οποίο διέπραξαν σε βάρος του έθνους των Ελλήνων και της αιματοβαμένης ιστορίας του, οι πολιτικοί και εθνικοί λακέδες του συμμοριακού συστήματος της αρπαχτής.

Είναι αδιανόητο και τερατώδες το γεγονός ότι σήμερα 19 Μαίου ημέρα ιστορικής και εθνικής μνήμης της γεννοκτονίας των αδελφών μας Ποντίων απο τους Τούρκους βαρβάρους, το χυδαίο σύστημα βρίσκει την ευκαιρία να δράσει ύπουλα εναντίον του ελληνισμού όπου γής.

Το σύστημα των νενέκων και των εφιαλτών, το υπόλογο εκπαιδευτικό σύστημα που παίζει το ρόλο θεραπαινίδας της υπόλογης εξουσίας έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του ελληνισμού και της ιστορίας του. Σήμερα, που η ιστορική μνήμη μας καλεί να σκύψουμε με ευλάβεια στα εκατομμύρια θύματα της τουρκικής βαρβαρότητας τόλμησε το ατόλμητο :


Στις πανελλήνιες εξετάσεις στο μάθημα της λογοτεχνίας, έδωσε στην μαθητιώσα και ακαδημαική νεολαία ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να σηκώσει απο τα μνήματα της ιστορίας μας όχι μόνο τα εκατομμύρια των θυμάτων και ηρώων μας αλλά και να βγάλει στους δρόμους όλους τους σημερινούς Ελληνες πατριώτες, οι οποίοι είναι πια καιρός να καταλάβουν ότι η πατρίδα μας πωλείται στους παγκοσμιοποιητές, στις ξένες αγορές, στους Τούρκους και στους Αμερικάνους.

Με προβοκατόρικο τρόπο χρησιμοποιήθηκε,την συγκεκριμένη ημερονημία, ένα κείμενο του αήμνειστου θεσσαλονικιού συγγραφέα Γιώργου Ιωάννου με τίτλο : Το σπίτι του Κεμάλ, προσβάλοντας την μνήμη του ως Ελληνα λογοτέχνη και ως πρόσφυγα απο την ανατολική Θράκη.

Το σπίτι του σφαγέα του ελληνισμού δεν έχει, δεν μπορεί να έχει, δεν πρέπει να έχει καμιά απολύτως σχέση ούτε μα την ελληνική ιστορία ούτε μα τον ελληνικό πολιτισμό.

Η Επιτροπή Ενημερώσεως Επι Των Εθνικών Θεμάτων καταγγέλουσα μα αισθήματα οργής την αναίσχυντη αυτή πράξη των δήθεν ελλήνων εκπαιδευτικών

Καλεί : Τους Ελληνες εντός και εκτός Ελλάδας σε εθνικό συναγερμό
Ολοι δίπλα στα αδέλφια μας τους Ποντίους και στον δίκαιο αγώνα τους
Ολοι στους δρόμους
Ολοι με τη ιαχή : Οι εφιάλτες δεν θα περάσουν
Η Ελλάδα δεν θα πεθάνει Η σιωπή και η αδράνεια είναι συνενοχή
Τώρα πιά έπεσε η μάσκα των καλοσυνάτων κυβερνώντων οι οποίοι κάθε μέρα αποδεικνύονται σε εθνικές οχιές.
Πολεμήστε τους Οσοι τους στηρίζουν είναι εθνικά δοσίλογοι

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: