Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Η καπηλεία των πτωμάτων από τους γελοίους πολιτικάντηδες, και η εξαχρείωση των θυτών..


Οργίασε η κομματοκρατία του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και του κολαούζου προβοκάτορα Καρατζαφέρη, πάνω στις σωρούς των τεσσάρων πνιγμένων στο θάλαμο αερίων της Marfin, όπου κρατούνταν έγκλειστοι από τον διευθυντή τους (η μία δολοφονημένη ήταν έγκυος).

Η πρωτοφανής και τεράστια διαδήλωση, τους είχε πανικοβάλλει.

Το κλίμα στην ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ, το πρωί, όπου παρουσιάσθηκε ο Παπακωνσταντίνου για να επιχειρηματολογήσει για το νομοσχέδιο εφαρμογής των κατοχικών μέτρων, ήταν κάτι περισσότερο από πένθιμο..

Και ξαφνικά, η δολοφονική επίθεση, ανατρέπει το κλίμα, με την βοήθεια των επαίσχυντων ΜΜΕ:

Ο γελοίος προβοκάτορας Πασοκογλύφτης και Μητσοτακογλύφτης Καρατζαφέρης, ενοχοποιεί…. το ΚΚΕ για τα επεισόδια..

Ο Σαμαράς, καλεί ..την πατρίδα σε συστράτευση κατά των υπονομευτών της «δημοκρατίας»

Ο ευήθης Γιωργάκογλου, μαριονέτα των κατοχικών δυνάμεων, σήκωσε κεφάλι, και από του βήματος της βουλής έκανε μάθημα ηθικής και …ανθρωπισμού. Ποιος; Αυτό το τομάρι που είναι έτοιμο να εξοντώσει δια της πείνας τους συνταξιούχους..

Όσο για τους θήτες: Τα περί προβοκατόρων είναι αηδίες: Πρόκειται για παιδιά, που μεθώντας με την δύναμη που τους δίνει η αγέλη, η ανωνυμία, η κουκούλα και η μολότωφ, ελαφρά τη καρδία σπάζουν καταστρέφουν και καίνε…

Εθισμένα στην ιακωβίνικη αυθαιρεσία της πρωτοπορίας, επιτίθενται με υγρό πυρ, κι’ όποιον πάρει ο χάρος..

Οι άνθρωποι γι’ αυτούς είναι αναλώσιμοι μπροστά στην εσαεί δικαιωμένη «πρωτοπόρα», μηδενιστική και καταστροφική τους μανία.

Αν έχουν τσίπα συνείδησης, είθε να τους τύπτει μέχρι τα βαθειά τους γεράματα..

Αν δεν έχουν πια την δυνατότητα να κλάψουν για τα θύματα τους, είθε να έχουν το ίδιο τέλος με αυτά… Ούτε χειρότερο, ούτε καλύτερο… Το ίδιο ακριβώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: