Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ο Γελοίος προβοκάτορας Καρατζαφέρης

Καταγγέλουν τον Γ. Καρατζαφέρη για προαναγγελία επεισοδίων κατά Ερντογάν

Bookmark and Share

Κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στρέφονται οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Ερντογάν, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 14 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Με ανακοίνωσή τους το περιοδικό «Άρδην» και η εφημερίδα «Ρήξη», κατηγορούν τον κ. Καρατζαφέρη ότι προσπαθεί να «προβοκάρει τις λαϊκές κινητοποιήσεις κατά της έλευσης Ερντογάν», προαναγγέλλοντας επεισόδια. Η ανακοίνωση εξεδόθη με αφορμή, σχετικές δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη και παράλληλη εκδήλωση που διοργανώνει η ακροδεξιά εφημερίδα «Στόχος» την ίδια ώρα και στο ίδιο σημείο.

Με τίτλο «Ο Καρατζαφέρης προαναγγέλλει επεισόδια για την άφιξη Ερντογάν και ο "Στόχος" εκτελεί» η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο Καρατζαφέρης, αφού υποχρεώθηκε, την ώρα της κρίσης, να αποκαλυφθεί ως ενεργούμενο του ΔΝΤ και των αφεντικών του, για να προβοκάρει τις λαϊκές κινητοποιήσεις, εναντίον της έλευσης του Ερντογάν στην Αθήνα,–για την οποία ο ίδιος ποιεί την νήσσα– μίλησε για «επεισόδια» που πρόκειται να συμβούν.

Και για να τρομάξει ο λαός, ό,τι όντως κινδυνεύουν να γίνουν επεισόδια, έπρεπε να μπει σε ενέργεια και ο έτερος φασιστικός βραχίονας, ο Στόχος, ο οποίος καλεί σε συγκέντρωση την Παρασκευή, την ίδια ώρα και ακριβώς δίπλα, με τη μεγάλη συγκέντρωση που έχουν καλέσει 15 οργανώσεις, κινήσεις και συλλογικότητες στην πλατεία Κλαυθμώνος...».http://www.hbnews.gr/permalink/32303.html

Σε απόσπασμα του άρθρου του Ριζοσπάστη με τίτλο
Βρώμικα παιχνίδια από τον χορηγό της προβοκάτσιας. αναφέρεται χαρακτηριστικά:Στην ίδια συνέντευξη(ΜΕGA), ο Γ. Καρατζαφέρης άφησε υπονοούμενα και για το πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΚΚΕ στις 15 του Μάη στην Αθήνα, λέγοντας ότι τη μέρα εκείνη έρχεται ο Ερντογάν και ότι φοβάται μήπως υπάρξουν επεισόδια στις κινητοποιήσεις που ακούει ότι διοργανώνονται.


Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_5639.html#ixzz0njpGC2a1

Δεν υπάρχουν σχόλια: