Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Το έθνος του κράτους τους ή το κρατος του έθνους μας;



Έγινε κι αυτό …

Ο ευήθης προπαγανδιστής της «παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης» στο συνέδριο του Εκόνομιστ, έκανε χθες, στην βουλή έκκληση στον «πατριωτισμό» μας για να χάψουμε τα μέτρα που θα οδηγήσουν στην εξαθλίωσή μας, αδιαμαρτύρητα.

Ζητάει από τον μισθωτό να εξαθλιωθεί, από τον υπάλληλο να μείνει άνεργος και να πεινάσει,, στο όνομα του «πατριωτισμού».

Την ίδια στιγμή, δεν βγήκε ο ίδιος να πουλήσει την βίλλα στο καστρί, και να δώσει τα λεφτά στο κράτος, ενώ από τους υπηκόους ζητά να αναγκαστούν να το κάνουν: Να μείνουν εσαεί στο ενοίκιο, να χάσουν το σπίτι τους γιατί δεν θα μπορούν πλέον να αποπληρώσουν τα δάνεια που έχουν αναλάβει, να παραιτηθούν από την ιδέα για αξιοπρεπείς σπουδές των παιδιών, να σκέφτονται τι θα φάνε για να μπορέσουν να επιβιώσουν..

Υπάρχουν δύο ειδών πατριωτισμοί:

Ο Πατριωτισμός των κυβερνήσεων κατοχής της κοινωνίας μας, που ταυτίζουν το έθνος και την πατρίδα με το συμφέρον του κράτους τους και των ιδίων.

Και ο πατριωτισμός της κοινωνίας του έθνους μας, ο πατριωτισμός του 1821, του 1940, του 1941-1944, του 1955, του 1965, του 1973, του 2008.

Από τώρα και στο εξής , θα μάθουν τι εστί πατριωτισμός και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ο ευήθης ΓΑΠ και η κοινοβουλευτική παρέα του….

Κι όταν θα φεύγει με ελικόπτερο από το Μαξίμου, να δούμε αν θα ξαναμιλήσει για πατριωτισμό….

Οχι άδελφε Άρη..

Εμείς δεν θα δώσουμε ραντεβού στα "γουναράδικα"..

Καλό μήνα και καλή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ αδέλφια..

Ξέρετε εσείς..

Οπως τότε..

2 σχόλια:

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ είπε...

Διαβάζω στο:
http://news247.gr/a/4!128779

ότι:
"...το κόστος ανέγερσης [του Τζαμιού] θα αναλάβει το ελληνικό Δημόσιο, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων...". Ερωτάται: είναι ώρα για τέτοια; Δεν λέω να μη γίνει το Τζαμί, αλλά όχι με λεφτά του Δημοσίου και μάλιστα εν περιόδω σκληροτάτων αντιλαικών μέτρων. Έλεος! Λίγη λογική!"Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδωμεν". Καλό μήνα.

vripol είπε...

Καλό μήνα αδελφέ.
Η ανέγερση του τζαμιού με λεφτα του δημοσίου, εντάσσεται στα πλαίσια της δουλοφροσύνης της ελίτ έναντι της Τουρκικής ισλαμοκεμαλικης φασιστικής ελίτ..
Τό τζαμί, θα έπρεπε να είχε πρό πολλού αναγερθεί, με τα χρήματα όμως των ενδιαφερομένων..